Što Vam sve nudimo

Svakim danom se trudimo omogućiti Vam sve što je potrebno za opušten i ugodan odmor. Svi apartmani se redovito održavaju te se dodatno unapređuju sukladno potrebama gostiju.

Uključeno u cijenu:

U cijenu je uračunato korištenje svih energenata (struja, voda, plin), odnosno uređaja kao što su štednjak, hladnjak, klima, televizija i ostalo što vam može zatrebati.

Brzi internet

U svakom djelu naše kuće i dvorišta dostupan je brzi internet, koji možete koristiti bez dodatne naknade. Spajanje je putem WIFI-a, čije podatke će te dobiti kod prijave.

Satelitska televizija

Naši apartmani su opremljeni modernim LCD televizorima, spojenim na satelitsku antenu putem koje možete pratiti najkvalitetniji domaći i strani televizijski program.

Kuhinjski pribor

Sve kuhinje su u potpunosti preuređene, opremljene sa novim uređajima te sa kuhinjskom opremom i priborom dovoljnim za broj osoba koje apartman prima.

Vanjski roštilj

Slobodno možete koristiti 2 vanjska roštilja na kojima će Vas doćekati sav potreban pribor za spremanje ukusnog obroka za Vašu obitelj

Parkirno mjesto

Svi naši gosti koji dolaze automobilom imaju na raspolaganju parkirno mjesto na kojem će njihov limeni ljubimac biti na sigurnom