Što Vam sve nudimo

Svakim danom se trudimo omogućiti Vam sve što je potrebno za opušten i ugodan odmor. Svi apartmani se redovito održavaju te se dodatno unapređuju sukladno potrebama gostiju.

Apartman DUH (4+2)

Veličina apartmana je 80 m2 te se nalazi u visokom prizemlju. Apartman sadrži: dnevni boravak, kuhinju s blagavaonom, 2 spavaće sobe, kupaonicu s WC i odvojeni WC. Apartmanu također pripadaju: 2 terase na kojima se može smjestiti 12-tak osoba, vanjski roštilj, krušna peć, tuš te veliko dvorište koje pruža mogućnost za odmor, igru, sport i druženje. Opremljenost: potpuno namješten, centralno grijanje, klima uređaj, SMART TV s raznim izborom programa, WIFI Internet konekcija. Apartman Duh nudi potpunu udobnost i privatnost te je izbor za veće obitelji.

Apartman PATRIK (2+2)

Veličina apartmana je 15 m2 te se nalazi u prizemlju. Apartman sadrži: dnevnu sobu s krevetom na razvlačenje te sobu sa dva kreveta za spavanje, kuhinju i kupaonicu. Ispred apartmana nalazi se natkrivena terasa sa stolom za blagovanje. Apartmanu također pripada vanjski tuš, popločeno dvorište s roštiljem i prostorom za odmor i igru. Opremljenost: potpuno namješten, klima uređaj, SMART TV s raznim izborom programa, WIFI Internet konekcija, vanjski roštilj. Apartman Patrik u malom ima sve što vam treba za ljetovanje.

Apartman ROBERTA (2+2)

Veličina apartmana je 21 m2 te se nalazi u prizemlju. Ovaj apartman je studio tipa te sadrži: veliku sobu, koja je ujedno dnevna i spavaća soba, kuhinju, kupaonicu. Apartmanu također pripada vanjski tuš, natkrivena terasa s garniturom za sjedenje, popločeno dvorište s roštiljem, stolom za blagovanje, prostorom za odmor, igru i druženje. Opremljenost: potpuno namješten, klima uređaj, SMART TV s raznim izborom programa, WIFI Internet konekcija. Apartman Roberta je dobar izbor za obitelj s manjom djecom.

Apartman JUGO

Nalazi se na katu, vrlo je komforan i nudi udoban smještaj za 5 osoba. Ima krasan balkon na zapadnoj strani zaklonjen prirodnom hladovinom i idealan za ugodno blagovanje. Sastoji se od moderne kuhinje, dvije spavaće sobe i kupaonice. U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet plus još jedan ležaj, a u drugoj dva odvojena kreveta koji se po potrebi mogu spojiti. Između dnevnog dijela i glavne spavaće sobe nalazi se malo predsoblje koje odvaja spavaći i dnevni dio apartmana. Apartman je opremljen: velikim TV Smart s raznim izborom programa, klima uređajem, perilicom posuđa, grijačem vode, kompletnom kuhinjskom opremom, WIFI Internet konekcija. Apartman se može služiti s dva SUP-a i tri bicikla kao i grilom u dvorištu gdje je i parking za automobil.

Apartman BURA

Nalazi se na katu, vrlo je komforan i nudi udoban smještaj za 5+1 osoba. Apartman je dvoetažan, ima divnu terasu zaštićenu tendom s pogledom na more a noćima romantičan spoj mora i mjesečine. Sastoji se od moderne kuhinje i blagovaonice iz koje se izlazi na terasu, dvije spavaće sobe obje opremljene zasebnim klima uređajima i kupaonice na donjoj etaži. U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, a u drugoj bračni krevet plus još jedan ležaj. Obje spavaće sobe imaju balkone na istočnoj strani, te su idealne za popodnevno čitanje i odmor, svaka soba ima zasebni klima uređaj. U prolaznoj prostoriji se nalazi još jedan manji pomoćni krevet. Apartman je opremljen: velikim TV Smart s raznim izborom programa, klima uređajem, perilicom posuđa, grijačem vode, kompletnom kuhinjskom opremom, frižider s ledomatom, WIFI Internet konekcija. Apartman se može služiti s dva SUP-a i tri bicikla kao i grilom u dvorištu gdje je i parking za automobil.

Apartman TRAMONTANA

Nalazi se u prizemlju i nudi komforan smještaj za 4 osobe. Prednost ovog apartmana je velika terasa s prirodnom hladovinom koju daje veliko drvo crnike. Sastoji se od velike kuhinje s dnevnim boravkom u kojem se nalazi garnitura za sjedenje koja se lako pretvara u spavaći prostor. Spavaća soba sadrži dva odvojena ležaja koji se lako spoje, te prostrane kupaonice. Apartman je opremljen : velikim TV Smart s raznim izborom programa, klima uređajem, perilicom posuđa, grijačem vode, kompletnom kuhinjskom opremom, WIFI Internet konekcija. Apartman se može služiti s dva SUP-a i tri bicikla kao i grilom u dvorištu gdje je i parking za automobil.