Što Vam sve nudimo

Svakim danom se trudimo omogućiti Vam sve što je potrebno za opušten i ugodan odmor. Svi apartmani su kompletno renovinirani 2015. i 2016. godine te opremljeni sa novim kuhinjama, kupaonama i namještajem.

Apartman DUH (4+2)

Veličina apartmana je 80 m2 te se nalazi u visokom prizemlju. Apartman sadrži: dnevni boravak, kuhinju s blagavaonom, 2 spavaće sobe, kupaonicu s WC i odvojeni WC. Apartmanu također pripadaju: 2 terase na kojima se može smjestiti 12-tak osoba, vanjski roštilj, krušna peć, tuš te veliko dvorište koje pruža mogućnost za odmor, igru, sport i druženje. Opremljenost: potpuno namješten, centralno grijanje, klima uređaj, kabelska TV, internet (Wi-Fi). Apartman Duh nudi potpunu udobnost i privatnost te je izbor za veće obitelji.

Apartman PATRIK (2+2)

Veličina apartmana je 15 m2 te se nalazi u prizemlju. Apartman sadrži: sobu s krevetom na razvlačenje te sobu sa dva kreveta za spavanje, kuhinju i kupaonicu. Ispred apartmana nalazi se natkrivena terasa sa stolom za blagovanje. Apartmanu također pripada popločeno dvorište s roštiljem i prostorom za odmor i igru. Opremljenost: potpuno namješten, kabelska TV, internet (Wi-Fi), vanjski roštilj. Apartman Patrik u malom ima sve što vam treba za ljetovanje.

Apartman ROBERTA (2+2)

Veličina apartmana je 21 m2 te se nalazi u prizemlju. Ovaj apartman je studio tipa te sadrži: veliku sobu, koja je ujedno dnevna i spavaća soba, kuhinju, kupaonicu. Apartmanu također pripada natkrivena terasa s garniturom za sjedenje, popločeno dvorište s roštiljem, stolom za blagovanje, prostorom za odmor, igru i druženje. Opremljenost: potpuno namješten, klima uređaj, kabelska TV, internet (Wi-Fi). Apartman Roberta je dobar izbor za obitelj s manjom djecom.